Välkommen till..
 Mx2 i Frillesås
Start Uthyrning Försäljning    
         

 
Faq - Frågor & Svar

Bokning - Hur man gör för att boka:

För att boka släpvagn ringer du bara: 0340 - 650575.
Följande frågor kommer vi fråga er om:

- Vad skall ni frakta ?
- Öppen eller täckt släpvagn ?
- Hur mycket väger lasten ?
- Hur länge skall ni hyra, 3 tim/dygn eller mer ?
- Namn, personnummer samt mobiltelefonnummer ?


Hämta släp:

Du hämtar nyckel och sladd hos Hilco i Frillesås, där du också betalar. Frillesås Blommor ligger i "Hilco-huset som ligger brevid Konsum i Frillesås. Skulle du behöva hämta släpet när hilco inte har öppet så sker detta efter överenskommelse. Vagnarna är sedan parkerade efter 350 m längs med vägen söderut från samhället sett, fråga gärna i butiken om ni känner er vilsna. Om du är osäker om hur du skall koppla släpet m.m. så ring gärna så guidar vi dig: 0340 - 65 05 75. Vagnar är låsta med nyckel och om du bokar minst 24 timmar innan brukar vi ha gått igenom vagnen och tittat så att belysning fungerar och att släpet inte är skadat. Men du som kund är ändå skyldig att kontrollera så att släpet inte skadat och ringa oss innan avfärd. Följande saker måste du kontrollera:

- Är alla lampglas hela ?
- Är stödhjulet helt ?
- Är vajern hel ?
- Är glasfiberkåpan hel ?(gäller täckta släp)
- Är det luft i hjulen ?

Lämna släp:

Släpet skall lämnas tillbaka på utsatt tid och du lägger sladd och nyckel i den svarta brevlådan som är placerad vid ytterdörren hos Frillesås Blommor. Om du råkat skada släpet under tiden du har hyrt det, ring mig: 0340 - 65 05 75 så hinner vi fixa det innan nästa kund skall ha släpet.(att inte ringa innebär bara att nästa kund påpekar det och att vi måste återkomma till er för debitering av kostnad)

Vinterdäck/Sommardäck:

Våra släp har vinterdäck under perioden 15 november t.o.m. 5 april. Under en två veckors period före och efter så kan släpen ha antingen sommar eller vinterdäck. Våra vinterdäck är dubbade och lagen säger att det är tvång på dubbade däck på vagnen om du har det på bilen men inte tvärt om d.v.s. oavsett om du har dubbade eller odubbade vinterdäck så är det tillåtet att köra med dubbade vinterdäck på släpvagnen.

Färdas utomlands:

Grundregeln är att du inte får lämna landet med släpet, utan att ha kommit överens med oss om detta vid bokning. Tänk också på att Tyskland inte godkänner dubbade vinterdäck. Till en kostnad om 200:- byter vi däck till sommardäck på släpvagnen under säsongen för vinterdäck.

Faktura:

Om du hyr mycket(flera gånger i månaden) så kan du efter prövning bli fakturakund.

Moms:

På släputhyrning är momsen för närvarande 25%, ditt kvitto gäller som underlag om du skall dra av momsen i företag

Långtidshyrning:

Vid behov av att låna en speciell släpvagn under en längre tid(dock minst 6 månader) kontaktar du oss så får du en offert. Långtidsuthyrning betalas alltid med tre månader i förskott.

Mx2 i Frillesås

Org.nr:
969731-9938
Adress:
Borekullav. 67
439 62 Frillesås
Bankgiro:
382 - 9876
 
    hmmmm.....  Visste du att vi också har en biltransport ?!!!?